Redactie
Redactie Diner 25 okt 2011

Spicy gemarineerd lamsrack

Eigenlijk heeft een lamsrack maar weinig nodig, maar een beetje pit kan nooit kwaad! 

Meng de hete saus en de honing in een kommetje. Snijd de knoflooktenen in acht partjes. Maak sneetjes in de lamsracks en stop daarin de partjes knoflook. Wrijf de lamsracks in met de zojuist gemaakte marinade. Laat het vlees minimaal een uur marineren. Liever vijf uur of een hele nacht.

Wikkel de lamsracks in aluminiumfolie. Rooster de racks vijf minuten op elke kant in het folie op een hete barbecue of in de oven. Haal de racks uit de folie en rooster ze in drie minuten aan alle kanten goudbruin.

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Spicy gemarineerd lamsrack
Sluiten