Redactie
Redactie Diner 8 sep 2016

Rucola-spinaziesoep met doperwtjes en dragon

Een heerlijk recept van Power Beauty Food: een vegetarische rucola-spinaziesoep met doperwtjes en dragon.

Wil je dagelijks ons recept van de dag in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Snijd de aardappelen en bosuitjes in kleine stukjes en doe het samen met de de doperwten en bouillon in een soeppan. Breng aan de kook en laat het ongeveer 12 minuten zachtjes koken.

Voeg de spinazie, gesneden rucola, een snufje zout en de dragon toe en laat nog 2 minuten koken. Zet het vuur uit en roer drie eetlepels crème fraîche door de soep. Pureer de soep met een staafmixer tot er een egale soep ontstaat. Serveren met de rest van de crème fraîche.

Een heerlijke soep op een warme dag! Lekker om erbij te serveren zijn deze pesto broodswirls.

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Rucola-spinaziesoep met doperwtjes en dragon
Sluiten