Culy
Culy Lunch 12 maart 2014

Quinoa-salade met granaatappel, bleekselderij en hazelnoot

Vandaag een recept van de Amsterdamse Renée Kemps op Culy.nl: quinoa-salade met granaatappel, bleekselderij en hazelnoot.

Was de quinoa goed voordat je ‘m kookt. Doe de quinoa daarna in een pan met 475 ml water en zet op het vuur. Breng aan de kook en kook het dan nog eens 15 minuten door. Giet de quinoa af en laat uitlekken.

Maak de dressing in de schaal waar je de salade in gaat maken. Meng de azijn, citroensap, honing en peper en zout.

Snijd de bleekselderij in smalle stukjes en doe deze samen met de quinoa en granaatappelpitjes in de schaal. Mix goed door zodat alles gemengd is. Als laatste voeg je de hazelnoten toe.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Quinoa-salade met granaatappel, bleekselderij en hazelnoot
Sluiten