Quinoa met feta en zongedroogde tomaat

Culy 13 apr 2013 Diner

Een heerlijk recept van ChezSteph.nl (absoluut een aanrader!): Quinoa met feta en zongedroogde tomaat.

Was de quinoa voor gebruik heel goed af. Doe het in de pan en giet er 1,5 keer zoveel water overheen. In dit geval is dat 375 ml. Breng aan de kook en laat acht minuten doorkoken. Zet dan het vuur uit en laat nog even nagaren.

Meng de olijfolie met het citroensap en een beetje versgemalen zout en peper.

Snijd de feta in blokjes en hak ook de zongedroogde tomaatjes klein.

Giet de quinoa af met behulp een fijne zeef en meng met de tomaat, feta en de dressing. Maak eventueel af met een theelepeltje gedroogde tuinkruiden.

Voor 2 personen:

  • 250 gram quinoa
  • 120 gram feta
  • Zongedroogde tomaatjes
  • 1 citroen
  • 3 eetlepels extra vergine olijfolie
Reageer op artikel:
Quinoa met feta en zongedroogde tomaat
Sluiten