Mini taartjes met Parmaham, tomaat en feta

Dit leuke recept komt van de blog van Caroline Brouwer en is ideaal als snack of tijdens een high tea. 

Verwarm je oven voor op 180 graden en vet een muffintray in met olijfolie. Snijd (of knip met een schaar) de plakjes Parmaham doormidden en beleg de vormpjes ermee.

Klop de eieren los met wat peper en de bieslook. Giet in de ham-bakjes en schenk voor ongeveer driekwart vol. Verkruimel er wat feta over en top met een half tomaatje.

Zet de tray 15-20 minuten in de oven en bestrooi met een paar blaadjes basilicum. Serveer warm of laat afkoelen tot kamertemperatuur.

  • 4-6 plakjes Parmaham
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
  • 5 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • Klein stukje feta, verkruimeld
  • Peper
  • Basilicumblaadjes
Reageer op artikel:
Mini taartjes met Parmaham, tomaat en feta
Sluiten