Redactie
Redactie Diner 18 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Mediterrane mosselen met tomaat en chorizo

Dit recept voor Mediterrane mosselen met tomaat en chorizo komt uit de FoodWeLove box van september. Deze box staat in het teken van de Méditerranée.

Snijd de ui fijn en fruit het samen met de chorizo tot de uien glazig zijn. Voeg wat zout en peper toe. Voeg de tomatenblokjes, het glas witte wijn en 100 ml water toe. Laat dit 15 minuten sudderen.

Voeg de mosselen toe en laat dit 5 minuten afgedekt op het vuur staan totdat de mosselen opengaan. Bestrooi met de verse peterselie en serveer. Lekker met goed brood om in de soep te dopen!

Dit recept hoort bij de FoodWeLove box. Met een abonnement op FoodWeLove krijg je elke maand een box met heerlijke ambachtelijke producten volgens een bepaald thema. Altijd lekker, altijd een verrassing, plus recepten en gratis bij je thuis bezorgd.

Meer weten over mosselen? 

Klik dan hier voor ons uitgebreide artikel waarin we je precies vertellen waar je op moet letten én welke combinaties lekker zijn.

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Mediterrane mosselen met tomaat en chorizo
Sluiten