Romige spaghetti met prei en champignons

Culy 7 jan 2015 Diner

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: romige spaghetti met prei en champignons.

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet wanneer het beetgaar is af. Was ondertussen de prei en snijd in ringen. Snijd de champignons in vier stukken en halveer de tomaten.

Verwarm in een braadpan twee eetlepels olijfolie en bak de prei in ongeveer drie minuten gaar. Voeg hierna de champignons toe en bak deze ongeveer vijf minuten mee. Voeg de roomkaas en witte wijn toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.

Voeg de spaghetti, cherrytomaatjes en rucola toe aan de braadpan. Roer dit door elkaar en laat ongeveer drie minuten pruttelen. Verdeel de romige spaghetti over vier borden.

Koken met aanbiedingen romige spaghetti

Voor 4 personen:

  • 400 gram spaghetti
  • 1 prei
  • 150 gram bieslook-roomkaas
  • 250 gram champignons
  • 250 gram cherrytomaten
  • 75 gram rucola
  • 200 ml witte wijn
  • Peper, zout en olijfolie
Reageer op artikel:
Romige spaghetti met prei en champignons
Sluiten