Fusilli met bladspinazie, kabeljauw en rode ui-roomsaus

Culy 17 dec 2014 Diner

Een lekker makkelijk recept voor elke dag: Oosterse groentesoep met groene asperges.

Breng een pan water met zout aan de kook. Snijd de uien in ringen. Snijd de kabeljauwfilet in stukken van drie centimeter. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Smelt ondertussen een klontje boter in een koekenpan en bak de uienringen in vier minuten lichtbruin. Bak tweederde van de spinazie met de uien mee en laat in twee minuten slinken. Voeg daarna de kruiden-roomkaas en kabeljauw toe en laat nog acht minuten op middelhoog vuur doorgaren.

Roer vlak voordat de kabeljauw gaar is de rest van de spinazie door de saus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta en de saus over de borden en serveer desgewenst met een frisse salade.

Fusili

Voor 4 personen:

  • 450 gram verse bladspinazie
  • 150 gram kruiden-roomkaas
  • 400 gram fusili
  • 400 gram kabeljauwfilet
  • 2 rode uien
  • Roomboter, peper en zout
Reageer op artikel:
Fusilli met bladspinazie, kabeljauw en rode ui-roomsaus
Sluiten