Curry met kipfilethaasjes en pinda’s

Culy 4 mrt 2015 Diner

Een lekker makkelijk recept voor elke dag: curry met kipfilethaasjes en pinda’s. 

Snijd de uien en de prei in dunne ringen. Verwarm een scheutje olie in een kom. Snijd de kipfilethaasje in de lengte doormidden.

Verwarm een scheutje olie in een pan en bak de uienringen ligt aan. Voeg hier de kipfilet aan toe en bak deze rondom bruin. Voeg vervolgens de kokosmelk, de currypasta en de pindakaas toe en laat dit voor 10 minuten op een laag vuur doorgaren.

Voeg vervolgens de rauwe prei en de helft van de geraspte wortels aan het gerecht toe en laat dit nog 2 minuten doorgaren. Verdeel de rijst over vier borden en serveer met de curry. Garneer met wat wortel en wat pinda’s. Eet smakelijk!

curry met kipfilet2

Voor 4 personen:

  • 400 gram kipfilethaasjes
  • 300 gram Basmati rijst
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 bakje boemboe voor rode curry (of zelfgemaakte boemboe)
  • 2 handjes pinda’s
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 100 gram geraspte wortelen
  • 2 preien
  • 1 ui
  • Olijfolie
Reageer op artikel:
Curry met kipfilethaasjes en pinda’s
Sluiten