Redactie
Redactie Diner 4 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Curry met kipfilethaasjes en pinda’s

Een lekker makkelijk recept voor elke dag: curry met kipfilethaasjes en pinda’s. 

Snijd de uien en de prei in dunne ringen. Verwarm een scheutje olie in een kom. Snijd de kipfilethaasje in de lengte doormidden.

Verwarm een scheutje olie in een pan en bak de uienringen ligt aan. Voeg hier de kipfilet aan toe en bak deze rondom bruin. Voeg vervolgens de kokosmelk, de currypasta en de pindakaas toe en laat dit voor 10 minuten op een laag vuur doorgaren.

Voeg vervolgens de rauwe prei en de helft van de geraspte wortels aan het gerecht toe en laat dit nog 2 minuten doorgaren. Verdeel de rijst over vier borden en serveer met de curry. Garneer met wat wortel en wat pinda’s. Eet smakelijk!

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Curry met kipfilethaasjes en pinda’s
Sluiten