Redactie
Redactie Recepten 24 mei 2016

Kabeljauwfilet met pancetta en pasta pesto

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse聽dag: kabeljauwfilet met pancetta, pasta pesto en geroosterde tomaatjes.

Verwarm je oven voor op 200 graden.聽Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar met een scheutje olijfolie en de pesto (even goed mengen) in de pan.

Snijd de kabeljauwfilet in vier gelijke stukken en wrijf deze in met olijfolie.聽Breng聽op smaak met peper en zout.聽Leg de stukjes vis in een ovenschaal en verdeel de trostomaatjes eromheen. Besprenkel ook de tomaatjes met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Plaats de schaal in de oven voor ongeveer 15 minuten.

Bak de pancetta krokant in een droge koekenpan en leg op een vel keukenrol. Snijd er vervolgens dunne reepjes van.聽Verdeel de pasta over de borden, leg het stuk kabeljauwfilet erop en gebruik de trostomaatjes en pancetta聽ter garnering.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Kabeljauwfilet met pancetta en pasta pesto
Sluiten