Culy
Culy Recepten 24 mei 2016

Kabeljauwfilet met pancetta en pasta pesto

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: kabeljauwfilet met pancetta, pasta pesto en geroosterde tomaatjes.

Verwarm je oven voor op 200 graden. Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar met een scheutje olijfolie en de pesto (even goed mengen) in de pan.

Snijd de kabeljauwfilet in vier gelijke stukken en wrijf deze in met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Leg de stukjes vis in een ovenschaal en verdeel de trostomaatjes eromheen. Besprenkel ook de tomaatjes met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Plaats de schaal in de oven voor ongeveer 15 minuten.

Bak de pancetta krokant in een droge koekenpan en leg op een vel keukenrol. Snijd er vervolgens dunne reepjes van. Verdeel de pasta over de borden, leg het stuk kabeljauwfilet erop en gebruik de trostomaatjes en pancetta ter garnering.

kabeljauwfilet met pancetta, pasta pesto en geroosterde tomaatjes2kabeljauwfilet met pancetta, pasta pesto en geroosterde tomaatjes

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Kabeljauwfilet met pancetta en pasta pesto
Sluiten