Redactie
Redactie Recepten 8 jul 2014
Leestijd: 1 minuut

Granola muffins

Deze prachtige granola muffins (glutenvrij, lactosevrij en suikervrij) werden gebakken én gefotografeerd door Suus, de oprichtster van de toffe blog Foodbandits. De inspiratie voor deze muffins haalde ze van de mooie blog Green Kitchen StoriesEn nu kun jij ze ook maken!

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een muffinvorm met papieren cupcake bakjes. In de natuurwinkel kun je ook papieren cups vinden waarin geen bleekmiddelen zitten. En deze zijn groot van formaat dus je zit minder te emmeren met het vullen van de cups en dit vind ik heel erg fijn.

Meng alle droge ingrediënten samen in een kom. Voeg dan één voor één de natte ingrediënten toe met als laatste de eieren en meng dit met de hand of eventueel met de keukenmachine.

Vul dan de papieren cups met het beslag en bestrooi ruim met de granola en bosbessen. Zet de muffin tin in de oven voor ongeveer 18-20 minuten of totdat je er een saté prikker schoon uit kunt halen. Deze muffins zijn heerlijk als ze nog warm zijn. Geniet ervan.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.