Laura Vitale’s geroosterde groenten

Monique van Loon 23 mrt 2012 Diner

Laura Vitale roosterde groenten en maakte hiervan een lekker recept met bijpassend filmpje.

Verwarm de oven voor op 200-220 graden. Rasp en snijd alle groenten.

Meng in een grote kom alle ingrediënten en verspreid ze op een bakplaat. Rooster 50 minuten tot een uur, tot de groenten volledig gaar en goudbruin zijn. Schud ze elke 20 minuten goed om en pas op dat ze niet verbranden.

geroosterde groenten wortels stock

 

  • 2 grote wortels
  • 1 grote ui
  • 2 grote aardappels
  • 2 grote zoete aardappels
  • 2 pastinaken
  • 8 teentjes knoflook, ongepeld
  • 3 tot 4 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • 1 eetlepel verse rozemarijn, fijngehakt
  • 1 eetlepel verse tijm, fijngehakt
  • Zout en peper naar smaak
Reageer op artikel:
Laura Vitale’s geroosterde groenten
Sluiten