Redactie
Redactie Recepten 22 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

De ultieme club sandwich

Yum: een heerlijke club sandwich. Er zijn vele varianten mogelijk op dit beroemde broodje; deze variant is met onder andere ham, kaas, ei en spek. 

Breng een pan met water aan de kook. Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud water en pel ze.

Meng voor de mosterdmayonaise 2 eetlepels mosterd met 4 eetlepels mayonaise in een bakje. Snijd de tomaten, komkommer en de eieren in dunne plakjes en zet even weg.

Bak de plakjes ontbijtspek in een koekenpan zonder olie, aan beide kanten in ongeveer 4 minuten goudbruin.

Rooster ondertussen de sneetjes brood in de broodrooster. Smeer vervolgens één boterham in met een theelepel mosterdmayonaise en beleg met een beetje sla, 1 plak kaas, 1 plak ham, 3 plakjes ei en 3 plakken tomaat.

Leg op deze boterham weer een nieuwe snee brood. Beleg deze boterham met een theelepel mosterdmayonaise, een beetje sla, 3 plakjes ontbijtspek, 1 plak kaas, 4 plakjes komkommer, 3 plakjes tomaat en 3 plakjes ei.

Bedek de Club Sandwich met een laatste snee brood en snijd met behulp van een broodmes voorzichtig doormidden. Zet eventueel vast met satéprikkers.

Herhaal stap 4 t/m 6 tot je vier club sandwiches hebt. Verdeel de club sandwiches over de borden en serveer met een handje chips.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.