Culy Homemade: supersnelle salade met biefstuk & Parmezaan

Culy 25 jan 2016 Diner

Deze salade met biefstuk & Parmezaan staat in een mum van tijd op tafel. Ideaal voor doordeweeks!

Snijd 1 ciabattabroodje in hele dunne plakjes en rooster deze met wat olijfolie in een grillpan. Wrijf er tijdens het grillen een teentje knoflook overheen.

Maak de dressing van goede extra vergine olijfolie, balsamico-azijn, sap van 1/2 citroen en 1 theelepel mosterd. Doe het op smaak en blijf proeven. Maak hiermee de sla aan (niet te vroeg, dan wordt de sla heel slap).

Grill de biefstukken tot je gewenste garing en kruid met peper en zout. Leg deze op de salade. Leg hierop de croutons en dresseer met krullen Parmezaanse kaas (handig te maken met een dunschiller).

Culy Homemade Culy Homemade: supersnelle salade met biefstuk & Parmezaan

Servies van Bowls and Dishes via Taste & Table

Voor 2 personen:

  • 1 klein ciabattabroodje
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram gemengde sla
  • 2 kleine biefstukken
  • Parmezaanse kaas
  • Peper en zout

Voor de dressing:

  • Goede extra vergine olijfolie
  • Balsamico-azijn
  • Sap van 1/2 citroen
  • 1 theelepel mosterd
Reageer op artikel:
Culy Homemade: supersnelle salade met biefstuk & Parmezaan
Sluiten