Redactie
Redactie Diner Bijgewerkt: 15 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Een simpele klassieker in de Italiaanse pastawereld: deze spaghetti aglio olio e peperoncino, oftewelĀ met olie, knoflook en rode peper.

Kook de spaghetti volgens de aanwijzigingen op het pak. Zout het kookwater goed! Bak de knoflook en de peper in hete olijfolie, blus af met een beetje kookvocht van de pasta, en voeg de peterselie toe.

Giet de pasta af en meng deze met de ā€˜saus’. Als garnering kun je ook wat extra fijngehakte peterselie toevoegen. Enjoy!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy šŸŽ„

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.