Redactie
Redactie Diner 9 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: Coca-Cola barbecuesaus

Van chefkok Julius Jaspers leerden we deze goddelijke Coca-Cola barbecuesaus maken. Perfect voor bij allerhande barbecuegerechten, als glaze over spareribs of gewoon om frietjes in te dopen.

Laat alle ingrediënten in een pan (met dikke bodem, wij gebruikten onze trouwe Le Creuset koekenpan met schenktuit) inkoken tot je een mooie, dikke stroperige Coca-Cola barbecuesaus hebt. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Roer af en toe goed door met een spatel of andere grote hittebestendige lepel.

Laat de saus ietsje afkoelen en giet dan in een brandschone pot of fles. Zet in de koelkast, daar blijft je homemade Coca-Cola barbecuesaus zeker een paar weken goed.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Culy Homemade: Coca-Cola barbecuesaus
Sluiten