Culy Homemade: broodje brisket met coleslaw en uienchutney

Culy 18 jun 2016 Recepten

Brisket, we vertelden je er hier al alles over. Brisket op een broodje, met barbecuesaus, coleslaw en uienchutney, is een heerlijk maaltje. Als zware lunch of ehh, zwaar diner.

Tip: de brisket kun je natuurlijk zelf maken, lees hier hoe je dat doet. Je kunt ook voorgegaarde brisket bij Marks & Spencer kopen, deze hoeft alleen nog maar een halfuurtje in de oven. 

Bereid de brisket op jouw gewenste manier. Zorg dat -ie warm, gaar, sappig aan de binnenkant en krokant aan de buitenkant is. Besmeer de brisket met je favoriete barbecuesaus.

Halveer de broodjes en bestrijk alle binnenkanten met olijfolie. Grill ze kort in een grillpan.

Besmeer de broodjes met uienchutney. Leg hierop de brisket met saus en doe hierop een paar flinke lepels coleslaw. Kruid met peper en zout.

Broodje brisket met coleslaw0003

Voor 2 broodjes:

  • 250 gram brisket
  • Barbecuesaus
  • Uienchutney
  • Olijfolie
  • Zachte witte broodjes
  • Coleslaw
  • Peper en zout
Reageer op artikel:
Culy Homemade: broodje brisket met coleslaw en uienchutney
Sluiten