Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Recepten 23 feb 2017
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: aardappeltjes uit de oven met knoflook en Parmezaan

Deze gebakken aardappeltjes uit de oven van Tasty krijgen een korstje van Parmezaanse kaas, knoflook en kruiden. Ontzéttend lekker en supersnel klaar. Eet ze zo (lekker met ketchup!) of serveer ze als bijgerecht.

Zo maak je deze aardappeltjes uit de oven

Verwarm de oven voor op 190 graden en zet een bakplaat met bakpapier klaar.

Snijd de aardappelen in partjes. Dat doe je zo: halveer ze over de lengte en snijd elke helft over de lengte in parten. De schil kun je gewoon laten zitten (halleluja!).

Zet een kommetje met de geklutste eieren klaar. In een andere kom meng je de Parmezaanse kaas met alle kruiden.

Haal de aardappelpartjes eerst door de eieren en vervolgens door het Parmezaan-knoflookmengsel. Zorg dat ze goed bedekt zijn en leg ze naast elkaar op de bakplaat.

Bak ze ongeveer 30 minuutjes in de voorverwarmde oven. Strooi er naar smaak nog wat extra peterselie overheen.

aardappeltjes uit de oven met knoflook en parmezaan
aardappeltjes uit de oven met knoflook en parmezaan
Nancy van Batenburg voor Culy.nl

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.