Culy
Culy Lunch 28 apr 2015

Crostini’s met geitenkaas, verse vijgen en walnoten

Een supersimpel gerechtje voor tijdens de lunch of borrel. Lekker met verse vijgen en geitenkaas: de perfecte combinatie van zoet en hartig.

Brood geitenkaas vijgen stock

Zo maak je de crostini’s met geitenkaas en verse vijgen

Zorg dat de geitenkaas en vijgen op kamertemperatuur zijn. Rooster het brood in een broodrooster, in een hete oven of op een droge grillpan tot het lekker knapperig is.

Was eventueel de vijgen en snijd in plakjes. Besmeer het brood met de geitenkaas en beleg met de plakjes vijg. Verkruimel de walnoten met je handen en strooi over de vijgen en top met een beetje honing. Serveer gelijk en geniet!

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Crostini’s met geitenkaas, verse vijgen en walnoten
Sluiten