Redactie
Redactie Culinair nieuws 25 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Yes: Tony’s Chocolonely opent een chocoladewinkel

Hiep hiep hoera: Tony’s Chocolonely opent een chocoladewinkel in Amsterdam. Je kunt er exclusieve Tony’s dingen kopen, altijd de laatste chocolade proeven en er staat een Tony’s automaat die groot genoeg is om duizelig van te worden.

Tony’s Store wordt geopend in het kantoor van de chocoladefabrikant op het Westergasterrein in Amsterdam. Het is altijd al een zoete inval geweest bij Tony’s op kantoor. Chocofans en voorbijgangers willen meer weten over Tony’s Chocolonely, de chocolade proeven en kopen.

En dat is heel belangrijk, vinden ze bij Tony’s, als ’t je missie is om samen chocolade 100 procent slaafvrij te maken. Hoe kan je nou beter je verhaal en je chocolade delen dan iedereen gewoon bij je thuis uit te nodigen?

De winkel is een chocoladebeleving met de mega-super-chocomaat tjo-vol Tony’s repen. Je kunt je ogen uitkijken en – ja – je mag alles proeven.

Naast de repen kun je in Tony’s Store exclusieve items kopen. In de ongelijk verdeelde kast ligt van alles: een fanTAStiese tas, Tiny Tony rompers, een Tony’s Chocolonely notebook en nog veel meer.

De winkel opent donderdag 27 oktober aan de Polonceaukade 12 in Amsterdam. De winkel is voortaan op maandag van 13.00 tot 18.00 uur open, en van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Rond lunch is de winkel gesloten.

    

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.