Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 28 sep 2022
Leestijd: 1 minuut

Feest: Tony’s Chocolonely lanceert drie (!) nieuwe cadeaurepen

Als Tony’s-fans sinds het eerste uur zijn wij altijd enthousiast om het laatste Tony-nieuws te brengen. Dat nieuws is dit keer extra feestelijk: de chocolademakers lanceren namelijk drie nieuwe repen die speciaal bedoeld zijn om cadeau te geven. Niet alleen zitten de Tony’s cadeaurepen verpakt in vrolijke wikkels, de chocolade is ook nog eens in toffe vormen gegoten.

Feest!

3 nieuwe Tony’s cadeaurepen

Dit keer geen nieuwe estafettereep, een Tony’s-biertje of Tony’s-ijs, maar drie nieuwe repen die ‘meer zeggen dan 1000 woorden’. Juist ja: de repen zijn zo ontworpen dat ze het ideale cadeautje vormen, voor iedereen die ‘t kan gebruiken.

Een reep in de vorm van een bloemetje (voor wie je dan ook wilt bedanken voor van alles en nog wat), een reep in de vorm van een hart (aan iedereen die het hartstikke verdiend heeft) en een reep in de vorm van een ballon (simpelweg onmisbaar bij elk feestje). Kan wel tellen als tof Culy-presentje, vinden we.

Tony's cadeaurepen
Bron: Tony's Chocolonely

En die smaken?

Allemaal goed en wel, die toffe wikkels, maar hoe smaken ze? Zoals je van Tony’s gewend bent weer lichtjes over the top en een beetje gek, maar altijd even lekker:

  • Romige melkchocolade amandel kletskop (in de vorm van een bloem)
  • Melk roos framboos (in de vorm van een hart)
  • Wit framboos biscuit discodip (in de vorm van een ballon)

Waar scoor ik de Tony’s cadeaurepen?

Ook iemand blij maken met een choco-attentie? Tony’s nieuwe kadorepen zijn vanaf nu te koop bij kado- en speciaalzaken, zoals de Bijenkorf, WAAR! en de Wereldwinkels. Uiteraard vind je ze ook bij Tony’s Stores in het Westerpark of in de Beurs van Berlage in Amsterdam en Tony’s online chocoshop.

Tony's cadeaurepen
Bron: Tony's Chocolonely

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.