Karlijn Mensink
Karlijn Mensink Culinair nieuws 7 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

The Tasting Games zijn de leukste foodie pubquizzen om nu te spelen

The hunger games, maar dan anders. The Tasting Games komt met een scala aan pubquizzen die jij als echte foodie zeker niet mag missen. Je hebt de keuze uit verschillende (online) games waarbij je je smaakpapillen in de strijd gooit. Van wijn tot kazen en chocolade: je gaat allerlei lekkers proeven. En dat kan ervoor zorgen dat je uiteindelijk de overwinning proeft…

Tasting met wedstrijdelement

The Tasting Games combineren een proeverij met een pubquiz. Dat betekent dus: proeven en spelen!

Er is een app beschikbaar die je samen met jouw tasting buddy downloadt. Vervolgens schrijven jullie je in voor een tasting en ga je de strijd aan binnen dit thema op een locatie naar keuze. Een quizmaster zal de deelnemers middels een livestream begeleiden tijdens de gekozen proeverij.

The Tasting Games

Via de app kom je terecht in een livestream waarbij de quizmaster vragen zal stellen over de door jullie uitgezochte proeverij. Zo kun je voor een port-kaas proeverij gaan, whiskeys uitproberen, chocolade weghappen en proeven van professioneel geshakete cocktails.

Je krijgt het tasting pakket thuisbezorgd of kunt bij sommige thema’s live deelnemen op locatie, uiteraard op een veilige manier. Of je het nou thuis of uit speelt: binnen het speeluur kom jij als deelnemer alles te weten over je gekozen product. Een zowel informatief als actief spel dus. Een must-do voor de fijnproevers.

The Tasting Games App
Bron: The Tasting Games

Horeca-experts als hosts

Sommige tastings worden begeleid door horeca-experts. Op 1 november host wijnschrijver Esmee Langereis een Tasting Game met vijf wijnen van Chateau Amsterdam, worst van Brandt & Levie en kazen van Kef. Of geef je op om álles te weten te komen over klassieke cocktails met Nederlands beste cocktailduo Tess Posthumus en Timo Janse.

Heb jij een winnaarsmentaliteit en kan jij ook wel een uitje gebruiken waarbij je jouw tasting skills op de proef stelt? Dan zijn The Tasting Games een uitkomst, vooral in deze tijd waarin we allemaal wel willen proeven van iets gezelligs. Je kunt al deelnemen vanaf € 10,-. Proef je team naar de overwinning en laat het vooral smaken!

Kijk voor meer info of om deel te nemen op de website van The Tasting Games. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.