Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 22 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Super Lyan heeft nu een ‘off the menu’ cocktail abonnement voor bij je thuis (en dat is gaaf)

Dit nieuwtje is er eentje voor de doorgewinterde cocktailfans. Komt ‘ie: het geweldige Super Lyan lanceert namelijk een ‘off the menu cocktail’ abonnement waarbij je maandelijks cocktails aan huis krijgt die niet op de kaart staan.

Vinden wij behoorlijk cool.

Super Lyan Super Sub
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Prijswinnende cocktails

Ken je dat gevoel als je een steengoede cocktail drinkt en denkt: wat heb ik eigenlijk veel slechte cocktails gedronken in mijn leven? We weten niet hoe ze ‘t doen, maar de cocktails van Super Lyan zijn altijd perfect in balans. Een feestje voor je smaakpapillen.

Da’s ook niet zo gek, want achter deze supertoffe cocktailbar zit de Britse cocktailheld Ryan Chetiyawardana – oftewel Mr Lyan – die diverse prijzen won met zijn bars in Londen. Dat hij er in 2019 voor koos om een cocktailbar te openen in Amsterdam, vinden wij nog steeds een bijzonder feit. Naar eigen zeggen viel hij voor onze warme en gastvrije hoofdstad.

Super Lyan Super Sub
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Super Lyan’s Super Sub

Om te vieren dat de cocktailbar na de lockdown weer de deuren heeft geopend, werd een nieuw concept in het leven geroepen: de Super Sub. Dit is een maandelijks cocktailabonnement waarbij elke week cocktails worden verzonden naar je huis. Dat deed de bar al eerder, maar het bijzondere aan de Super Sub is dat het gaat om cocktails die normaal gesproken niet op het menu staan.

Zo krijgen de creatieve genieën van de bar de kans om hun nieuwe ideeën te delen met mensen – nog voor die ideeën uiteindelijk een vast plekje op de menukaart krijgen. Die krijg je trouwens gewoon bij je thuis geleverd per post: het enige wat je hoeft te doen is de flesjes uitschenken en eventueel serveren met ijs.

Super Lyan Super Sub
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Doe mij zo’n abonnement!

Een abonnement kost 49 euro per maand. Voor die prijs krijg je wekelijks 2 cocktails aan huis geleverd. Als je even een rekensommetje maakt, dan weet je dat dat een héél goede deal is.

Overtuigd? Via deze site kun je je aanmelden voor zo’n Super Sub abonnement.

Super Lyan Super Sub
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.