Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 7 sep 2023
Leestijd: 1 minuut

Stem op Culy en win een Playstation 5, Airfryer, Ninja Creami en meer…

Bezoek je Culy ook regelmatig voor onze recepten, kooktips, culinair nieuws en de laatste foodtrends? Steun ons dan door te stemmen op Culy voor Website van het Jaar 2023. Culy is genomineerd in de categorie Food & Beverages. Als je je stem uitbrengt, maak je kans op een Playstation 5, een Airfryer, een Ninja Creami, een Air Up en een Skydive. Het enige wat je hoeft te doen, is hier je stem uitbrengen op Culy.

De Website van het Jaar-verkiezing is een initiatief van Emerce en Multiscope en beslaat meerdere categorieën, van Fashion & Beauty en Nieuws tot aan Food & Beverages. Ons zusje Metro is bijvoorbeeld ook genomineerd, in de nieuwscategorie.

Op 23 november worden de winnende websites bekend gemaakt tijdens een spannende awardshow. Stem jij Culy richting het podium?

Stem op Culy voor Website van het Jaar!

Je favoriete plek voor recepten en foodgerelateerd nieuws (Culy natuurlijk!) is niet de enige genomineerde in de categorie Food & Beverages. Daarom kunnen we je stem heel goed gebruiken! Via deze link kun je op Culy stemmen. Dat kan t/m 20 oktober.

Als je stemt (we zijn je dankbaar!), kun je ook suggesties voor ons achterlaten. Want natuurlijk zijn we heel benieuwd naar jouw opmerkingen: wat vind je goed aan Culy.nl en wat kan er beter? Laat gerust commentaar achter.

We zouden het te gek vinden als je op ons stemt, zelfs al is het alleen maar om een verbeterpuntje (want die zijn er altijd) aan te merken. Dankjewel! Je kunt ook stemmen door op de foto hieronder te klikken.

Website van het Jaar

Culy heeft nu ook een eigen reclame op tv (heb jij ‘m al gezien?)

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.