Redactie
Redactie Culinair nieuws 4 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

All I want for Christmas is… de Mymuesli2go-adventskalender

Kerst is misschien nog te ver weg om al af te kunnen tellen – maar we kunnen niet ontkennen dat we het toch een beetje doen. En dan het liefst in onze favoriete vorm: met een adventskalender. mymuesli.com geeft daar een originele (en gezondere) twist aan met hun nieuwe mymuesli2go-adventskalender. In plaats van chocolade of koekjes, bestaat die namelijk uit meeneembekertjes met muesli, waarmee jij elke dag rustig kunt beginnen.

Dus houd jij van kerst en ben je een echte muesli-fan? Dan hebben wij goed nieuws! De adventskalender van mymuesli.com bestaat uit 24 verschillende soorten muesli, waardoor je vanaf 1 december met veel plezier kunt aftellen naar kerst.

14 exclusieve smaken

Er zitten tien bekende smaken in de adventskalender – zoals Chocolate en Blueberry – en maar liefst veertien exclusieve smaken. Speciaal voor de adventskalender wordt er dit jaar bijvoorbeeld ook een Christmas Granola gemaakt. O, en ook leuk: alle muesli’s zijn helemaal biologisch.

mymuesli2go adventskalender

De adventskalender heeft een prachtige gouden kleur, maar dat is niet de enige manier waarop ‘ie erg aanwezig is: hij is ook vrij groot. Zo groot zelfs, dat ‘ie niet in een DHL pakketstation past. In principe geen probleem natuurlijk, maar wel iets om rekening mee te houden. En o ja, heel goedkoop is deze leuke adventskalender ook niet (je betaalt € 49,90 voor pre-orders, en daarna een tientje meer).

De mymuesli2go-adventskalender

Kijk je desondanks al uit naar een maand lang lekker ontbijten? De Mymuesli2go-adventskalender is te bestellen op de website van mymuesli en wordt vanaf half oktober bezorgd. Bestellen kan tot 24 november 23:59, zodat jij je adventskalender met zekerheid voor 1 december thuisbezorgd krijgt.

En wil je nog meer eten? In de Deluxe Adventskalender vind je ook porridge en mueslirepen. Betaal je ruim het dubbele voor, maar dan heb je ook wat!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.