Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Nieuws 31 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Drie pop-up restaurants bij Marie Sur L’eau: het terras van hotel De L’Europe

Drie redenen waarom je deze zomer bij Marie sur L’Eau in Amsterdam wil vertoeven: Tubo Logier, Café De Klepel en restaurant Lastage. Want het iconische terras van hotel De L’Europe is de komende maanden host van maar liefst drie pop-up concepten. Logier, De Klepel en Lastage komen er elk een maand lang koken.

Het luxe vijfsterrenhotel hotel De L’Europa trekt al veel fijnproevers naar zich toe, onder andere met restaurant Flore van Bas van Kranen, waar ze waarschijnlijk nog steeds feest vieren vanwege het feit dat ze in één klap twee Michelinsterren kregen toebedeeld.

Ook hun brasserie Marie trekt veel volk, dat daar kan genieten van de pure Franse keuken in de stijl van de Riviera. Mét bijbehorend terras.

Marie sur L’Eau
Bron: Marie sur L’Eau

Drie pop-ups

Voor de zomer nodigen ze daar nu enkele van hun persoonlijke favoriete chef-koks en restaurants uit. Chef Tubo Logier (In de Wulf, Chambre Separee, P Franco) beet het spits af, nu volgen Café De Klepel en restaurant Lastage. Elk van hen kookt een maand lang bij Marie.

Zo’n unieke ervaring op een iconisch terras aan de Amstel: dat is nog eens het ultieme vakantiegevoel.

Reserveren? Wees er gauw bij. 

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Drie pop-up restaurants bij Marie Sur L’eau: het terras van hotel De L’Europe
Sluiten