Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 18 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Een makkelijk kerstmenu zonder gedoe? Crisp bezorgt het bij je thuis!

Weet je ondanks onze lading kerstrecepten nog steeds niet wat je moet koken voor het kerstdiner? Of heb je geen tijd/zin om na te denken over de ingrediënten en boodschappen? Dan is het kerstdiner dat chef Rosah van Schendelen ontwikkelde voor Crisp wat voor jou. De boodschappen en recepten voor een compleet kerstmenu worden bij je thuisbezorgd, en de chef geeft live hulp bij de voorbereidingen!

Kerstdiner van een chef

Misschien vind je het moeilijk om zelf een compleet kerstmenu samen te stellen. Of breekt het zweet je al uit als je er alleen maar aan dénkt boodschappen te moeten doen voor het kerstdiner. Terwijl we allemaal toch lekker willen eten met de kerstdagen. Maar dan wel zonder stress.

De nieuwe online verssupermarkt Crisp maakt het je gelukkig makkelijk deze Kerst: zij riepen de hulp in van chef Rosah van Schendelen, die je o.a. kent van de finale van Masterchef en restaurant Breda.

Kerstdiner van Crisp

Kerstmenu zonder gedoe

Rosah ontwikkelde twee complete kerstmenu’s van 4 gangen. Je kunt de kerstmenu’s bestellen in de app van Crisp. De kakelverse boodschappen en recepten van Rosah worden bij je thuis bezorgd door Crisp. Hoef je dus ook niet die hectische supermarkt in.

De menu’s van Rosah zijn per gang te bestellen, maar ook in hun geheel. Het heerlijk relaxed koken menu is er voor iedereen die graag iets feestelijks op tafel zet én genoeg rust wil hebben om er samen met familie en vrienden van te genieten.

In Het handen uit de mouwen menu  komen spannende smaken en klassieke bereidingen samen voor de meer ervaren thuiskok. In dit menu zit ook een exclusief gerecht van de kaart van Restaurant Breda dat je thuis kunt maken.

Mosselen in botersaus

Live hulp van de chef

Nieuwsgierig? Hieronder vind je alle gangen uit beide kerstmenu’s. Download de Crisp app, selecteer je kerstmenu en kies voor bezorging op zondag 23 december of maandag 24 december, zodat je op tijd aan de slag kunt.

Overigens geeft chef Rosah je ook nog live hulp bij de voorbereidingen van je kerstmenu: op zaterdag 22 december tussen 11.00 en 13.00 uur geeft zij een live chatsessie via Instagram en WhatsApp.

De app van Crisp is te downloaden via www.crisp.nl en via de app- en playstore.

Het heerlijk relaxed koken menu:

  • Voorgerecht: Zalm gelakt met honing en cranberry en frisée kruidensla
  • Tussengerecht: Paddenstoelen-truffelravioli met lavas, portobello en crème fraîche
  • Hoofdgerecht: Ganzenbout met polenta en rode kool en purple shiso
  • Dessert: Stoofpeertjes met chocolademousse en hangop

Het handen uit de mouwen menu:

  • Voorgerecht: Mosselen in botersaus met lavas-olie [exclusief van de kaart van Restaurant Breda]
  • Tussengerecht: Tarte tatin van gekarameliseerde sjalot met Le Chevrot en pompoenpitten
  • Hoofdgerecht: Eend in een jus van bier, hasselback aardappel en gebrande witlof
  • Dessert: Sabayon van kaneel, granny smith en krokante amandelen

Meer volledige kerstmenu’s:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.