Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg | LinkedIn Nieuws 17 februari 2019

Ludo & Hedo in A’dam serveert je een dessert-menu aan de chef’s counter

Dat ze bij Ludo & Hedo in Amsterdam mindblowing dingen doen met ijs, las je eerder al op Culy. Wil je dat zelf ook ten volle ervaren, dan kun je nu een plekje reserveren aan de chef’s counter. Daar schotelt Amsterdams meest bijzondere ijssalon je een ‘dessert dining experience’ voor: een soort chef’s menu met alleen maar desserts!

Ludo & Hedo’s dessert dining experience

Ludo & Hedo’s ijssalon aan de Van Hallstraat in Amsterdam-West heeft er sinds een tijdje een broertje bij. Aan de Potgieterstraat zit nu namelijk het hoofdkwartier van Ludo & Hedo. Een mooie ruimte, waar je terecht kunt voor dessert dining & cocktails.

Aan die chef’s counter kun je van dichtbij zien hoe Ludo & Hedo de prachtigste ijscreaties voor je bereidt. En je weet het: ze zijn er hier niet vies van om te experimenteren met bijzondere smaken en combinaties, zoals boerenkool-amandel-kiwi-ijs of baklava-ijs met pistache & roos.

Dessert dining experience bij Ludo & Hedo

Waanzinnige combinaties

Kies uit drie, vijf of zeven gangen of ga voor à la carte en kies je favorieten. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar het dessert op basis van rijst, ikura (zalmkaviaar), wasabi, groene appel en kombu. Of wat dacht je van pijnboom, eik, lapsang, cider en gerst? Dat klinkt als een waanzinnige combinatie.

Trek zo’n anderhalf tot drie uur uit voor je bezoekje aan de chef’s counter van Ludo & Hedo. Je kunt gewoon op de bonnefooi naar binnen wandelen, maar wil je zeker zijn van een plekje, dan reserveer je via de website.

ludo & hedo
Ludo & Hedo Headquarters

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Ludo & Hedo in A’dam serveert je een dessert-menu aan de chef’s counter
Sluiten