Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 21 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Lowlander en HEMA lanceren bier voor Valentijnsdag: Love Ale

We zijn amper eind januari en Cupido is alweer druk in de weer. Dit keer heeft ‘ie zijn pijlen gericht op Lowlander en HEMA, die samen de ideale match zijn voor een sensueel liefdesbiertje: Love Ale genaamd.

Dat Lowlander en HEMA samenwerken is niet de eerste keer trouwens. Je herinnert je immers vast nog wel dat toffe tompoucebier, dat – ondanks dat ‘t een beetje wennen was – toch een gigantische hit werd. De Love Ale is wat ons betreft nú al een waardige opvolger.

Lowlander Love Ale
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Wat mogen we verwachten?

Het liefdesbiertje belooft een sensuele mix te zijn van aardbei, roos en damaiana. Dat laatste is een eeuwenoud kruid dat bekend staat om haar lustopwekkende werking. Lowlander omschrijft het valentijnsbiertje zelf als ‘een flirterig en fruitig bier met een bloemige afdronk’.

Kortom: de Love Ale is het ideale liefdesbiertje. Om samen van te slurpen met je geliefde, om cadeau te doen aan je toffe vriendin of om gewoon lekker liefdevol voor jezelf in te schenken: de Winter of Love was nog nooit zo hartstochtelijk.

Waar koop ik zo’n Love Ale van Lowlander?

In de winkels van HEMA natuurlijk, net als via www.hema.nl.

Goed om te weten: 1% van de opbrengst gaat naar het goede doel. Lowlander koos in dit geval voor het Wereld Natuur Fonds, waarbij de donatie expliciet gaat naar ijsberen – een beschermde diersoort. Snap je meteen waarvan dat toffe etiket op het bierflesje vandaan komt…

Love Ale van Lowlander x HEMA
Bron: Lowlander

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.