Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 17 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Domstad Roulette: eten bij 4 Utrechtse toprestaurants (maar het lot bepaalt bij welke!)

Utrecht bestaat dit jaar 900 jaar en viert dat niet met taart. Nee, de stad wordt culinair gezien even goed op de kaart gezet. Wil je zelf eens beleven wat voor gastronomische hoogtepunten er te beleven zijn in ‘t stadsie, dan raden we je aan om deel te nemen aan Domstad Roulette. Op 11 november maak je tijdens een viergangen lunch kennis met vier Utrechtse toprestaurants. Maar welke dat precies zijn, is een verrassing…

Er doen wel 24 (!) restaurants mee aan het evenement. En dat zijn niet de minste namen: Blauw, Broei, Carél, Concours, Europa, Feu, Fico, Florent, Goesting, Grace, Guillotine, Hemel & Aarde, Karel 5, Ketelhuis, Madeleine, Pand 33, Rosie, Saar, Sea Salt Saloon, Simple., Syr, Watertoren, Zies en 273.

Nog niet bij allemaal gegeten? Logisch: Rosie en Feu zijn twee gloednieuwe namen in de Utrechts horeca. Of ben je gewoon erg nieuwsgierig naar de Utrechtse gastronomie? Dan is dit je kans!

Domstad Roulette

Koop je een ticket voor de roulette (à € 34,-), dan word je op vrijdag 11 november tussen 12:00 en 15:00 naar vier verschillende zaken gestuurd (in een diverse mix: van restaurant tot culinair café). En dat ook nog eens op verschillende routes dwars door de stad. Je geniet bij elkaar van een lunch van vier gangen. Én elk van deze zaken heeft een signatuur gerecht voor je in petto…

Klinkt dat leuk en spannend? Vinden wij ook. Vanaf 22 oktober om 11:00 uur start de verkoop via de website van Utrechtse gastronomie op de kaart.

> Afgelopen mei werd er ook al zo’n tof evenement georganiseerd voor project Utrecht900, waarbij 9 Utrechtse restaurants 900 gratis amuses uitdeelden.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.