Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 1 jun 2023
Leestijd: 1 minuut

Culy Weekend: elke zaterdagochtend het lekkerste foodnieuws in je mailbox (+ win een standmixer!)

Dat we een dagelijkse nieuwsbrief versturen met inspiratie voor het avondeten, wist je misschien al. Dat doen we namelijk al jaren. Maar wist je dat we ook een speciale zaterdageditie van onze nieuwsbrief hebben met het laatste culinaire nieuws en ander lekkers? Meld je gauw aan voor Culy Weekend!

Met Culy Weekend ontvang je iedere zaterdagochtend het laatste culinaire nieuws, kooktips, onze best gelezen recepten en bijzondere ontdekkingen die we met je willen delen in je mailbox. Eigenlijk het lekkerste en beste van Culy dus, gecureerd door de Culy-redactie.

Ook geven we je een inkijkje in de gang van zaken op de redactie en heel veel kijkjes achter de schermen; van de nieuwste restaurants die we bezoeken tot aan bekende foodies die we mogen interviewen. Ook fijn: wie ingeschreven staat voor onze nieuwsbrieven, maakt meer kans bij onze winacties.

Meld je aan

Wil je dus meer smakelijke content van Culy ontvangen, met heel veel culinaire inspiratie voor je weekend? Meld je dan nu aan voor Culy Weekend: onze weekendnieuwsbrief. Onder de eerste 100 nieuwe aanmeldingen voor Culy Weekend verloten we nu een mooie standmixer van SilverCrest*.

De mixer heeft inhoud van ongeveer 5 liter, 8 standen, een vermogen van 600 watt en is geschikt voor kneden, mixen en kloppen. De afneembare accessoires kunnen in de vaatwasser. Daar maak je dus het lekkerste brooddeeg mee, maar ook cakes, taarten, opgeklopte boter, slagroom, koekjes en meer.

> Liever de dagelijkse nieuwsbrief ontvangen met makkelijke recepten voor doordeweeks? Meld je dan hier aan voor Culy’s recept van de dag.

* Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar wordt per mail op de hoogte gesteld. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.