Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 18 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Luister elke vrijdag naar Culy live bij Johnny’s Friday op Sublime

De Sublime-luisteraar heeft het waarschijnlijk al gemerkt: sinds kort hoor je Culy elke vrijdag bij Johnny’s Friday voorbijkomen. Tussen 16:00 en 19:00 schotelt de redactie van Culy radiomaker John Williams steeds weer een ander verrassend gerecht voor, om het weekend op culinaire wijze in te luiden.

Johnny’s Friday

In het programma Johnny’s Friday sluit John de werkweek van radiozender Sublime af en luidt daarmee gelijk op swingende wijze het weekend in. De vrijdagmiddagshow is een trip down memory lane waarin oude en nieuwere funk, soul en r&b tracks worden afgewisseld. Mét verzoeknummers en een wekelijkse mix van DJ Irwan.

Tv-man John Williams kruipt achter radio-knoppen Sublime: ‘Uitdaging jongensdroom’

Culy x Sublime

Zo, da’s alvast een lekker begin van je weekend. En Culy maakt dat nu nóg lekkerder door iedere week een verrassend gerecht te presenteren, live in de uitzending. John weet van tevoren niet wat we hem gaan voorschotelen, proeft het dus voor ‘t eerst on air en geeft zijn ongezouten mening. Culy vertelt je alles over het gerecht en waarom je het ook eens zou moeten maken (in het weekend bijvoorbeeld!).

Het bijbehorende recept vind je daarna natuurlijk altijd hier op culy.nl, zodat je je er in het weekend op kunt uitleven in de keuken.

> Alle recepten die je bij Sublime hebt gehoord vind je hier

Johnny’s Friday wordt elke vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uitgezonden op Sublime. Je hoort Culy steeds rond 16:40 voorbijkomen. 

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.