Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Nieuws 18 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Luister elke vrijdag naar Culy live bij Johnny’s Friday op Sublime

De Sublime-luisteraar heeft het waarschijnlijk al gemerkt: sinds kort hoor je Culy elke vrijdag bij Johnny’s Friday voorbijkomen. Tussen 16:00 en 19:00 schotelt de redactie van Culy radiomaker John Williams steeds weer een ander verrassend gerecht voor, om het weekend op culinaire wijze in te luiden.

Johnny’s Friday

In het programma Johnny’s Friday sluit John de werkweek van radiozender Sublime af en luidt daarmee gelijk het weekend in. De vrijdagmiddagshow is een trip down memory lane waarin vele oude en nieuwere funk, soul en r&b tracks worden afgewisseld. Mét verzoeknummers en een wekelijkse mix van DJ Irwan.

Tv-man John Williams kruipt achter radio-knoppen Sublime: ‘Uitdaging jongensdroom’

Culy x Sublime

Zo, da’s alvast een lekker begin van je weekend. En Culy maakt dat nu nóg lekkerder door ieder week een verrassend gerecht te presenteren. John proeft het live in de uitzending voor en deelt zijn smaaknotities, Culy vertelt je waarom je dit gerecht ook eens zou moeten maken.

Het bijbehorende recept vind je daarna natuurlijk altijd hier op culy.nl, zodat je je er in het weekend op kunt uitleven in de keuken.

Johnny’s Friday wordt elke vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uitgezonden op Sublime. Je hoort Culy steeds rond 16:45 voorbijkomen. 

Deze Culy-gerechten hoorde je eerder al voorbijkomen op Sublime:

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Luister elke vrijdag naar Culy live bij Johnny’s Friday op Sublime
Sluiten