Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 20 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Zo bak je kerstkoekjes met Nutella

Wat past er beter bij het familiekerstgevoel dan gezellig samen aan de slag in de keuken? Wegen, kneden, bakken en dan natuurlijk de ‘finishing touch’ van Nutella.

Dit jaar is een spetterend kerstfeest slechts één koekjesstempel van ons verwijderd. Nutella brengt deze kerst namelijk vier verschillende stempels, die gewone koekjes in een handomdraai transformeren tot de leukste kerstkoekjes. Versier koekjes voor vrienden en familie met stempels van rendieren, kerstboompjes, hartjes en peperkoekpoppetjes.

En het beste nieuws: de koekjesstempels zitten verstopt in de deksel van de speciale kerstpotten van Nutella die nu overal verkrijgbaar zijn.

Wat heb je nodig?

Je hebt maar een aantal ingrediënten nodig voor deze feestelijke koekjes: een goed koekjesdeeg (kijk daarvoor hier), een koekjesstempel om te versieren en een pot Nutella voor de perfecte eigengemaakte kerstverwennerij.

En hoe lekker is het om het ene koekje te besmeren met Nutella en de ander erop te leggen? Zo heb je in een handomdraai een kerst koekjessandwich op tafel staan.

Deze koekjes zijn geweldig om samen met je kinderen en familie van te genieten en ze zijn in een handomdraai klaar. Simpeler wordt het niet. Kijk voor meer recepten en inspiratie op Nutella.com.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

In samenwerking met Nutella

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.