Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 20 apr 2017
Leestijd: 1 minuut

Yes: dit restaurant in Londen serveert vegan tosti’s

Ben je veganist en eet je volledig plantaardig? Dan hoe je vanaf nu niet langer zonder kazige tosti’s teiztten, want restaurant 90 Degree Melt in Londen serveert namelijk vegan tosti’s. Halleluja!

Allemaal vegan tosti’s

Al het eten bij 90 Degree Melt is sowieso vegetarisch, maar er zijn dus ook genoeg opties voor vegans. Zo zijn álle tosti’s verkrijgbaar in een vegan variant.

De tosti’s van dit restaurant zijn trouwens niet zomaar tosti’s: ze noemen ze melts en wat je op je bordje krijgt is een hapje ter grootte van een tapa. Zo kun je lekker uitgebreid brunchen met een stapel verschillende vegan tosti’s.

vegan tosti's

Probeer ze allemaal

Zo is er de Donald Trump Mexican Melt: een tosti met saus van gerookte chipotle, mais, paprika en geroosterde groente (met kaas). Of de Harissa Melt, met aubergine, tomaat, spinazie, harissa en een plantaardige variant op kaas. Probeer ze allemaal, zouden wij zeggen.

90 Degree Melt zit in Londen aan 235 Mile End Road. Mocht je hier nou voorlopig niet komen, check dan de site van De Groene Meisjes voor recepten voor vegan tosti’s.

vegan tosti's
Bron: 90 Degree Melt

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.