Redactie
Redactie Inspiratie 10 mrt 2013
Leestijd: 1 minuut

Webshop Vanilla Venture, de online hemel voor foodies

In 1995 begon Vanilla Venture als importeur van Bourbon vanille uit Madagaskar en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een luxeuze groothandel voor horecaprofessionals. Wat daar interessant aan is voor ons foodies? Veel! Sinds kort hebben ze namelijk ook een webshop met producten als truffel, ganzenlever, vanille en veel andere delicatessen. Speciaal voor particulieren. Hoera!

Hoewel er inmiddels tal van culinaire webshops op het wereldwijde web te vinden zijn, is er niet één met het hoogstaande assortiment van Vanilla Venture. Hoe ze de kwaliteit bewaken? Door samen te werken met kleine, authentieke producenten en zich voornamelijk richten op biologisch en ethisch verantwoorde producten. Zo verkopen ze onder andere topkwaliteit truffels, verschillende olie & azijn, eerlijke ganzen- en eendenlever, goede kazen en nog zó veel meer.

VV6

Leuk is dat het assortiment niet alleen plaats biedt aan de klassieke delicatessen, maar ook openstaat voor veel experimentele en bijzondere producten. Of het nu gaat om de olijfolie kaviaar Caviaroli ontwikkeld bij El Bulli, of fijne kruiden(mixen) als Sumac en Piment d’Espelette (bekend door onder andere Yottam Ottolenghi), niets is Vanilla Venture te gek.

Ben je ook een die hard fan van de prachtige producten die moeder natuur voor ons maakt, maar helaas niet altijd verkrijgbaar zijn in de normale zaakjes en supermarkten? Breng dan snel een bezoekje aan de webshop en laat je verleiden door deze zee van delicatessen.

VVVV3VV5Caviaroli

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.