Redactie
Redactie Inspiratie 26 nov 2013
Leestijd: 1 minuut

Wauw: dit is het kerstmenu bij ***The Fat Duck à €420,-

We all love Heston Blumenthal en al helemaal tijdens Kerst. Want als er één moment is dat de sterrenchef uitpakt met zijn eigenzinnige gerechten, is het dan wel. Zo biedt hij dit jaar een bijzondere lunch aan met onder andere een eetbare (en brandende!) kaars en een goudstaaf. 

Verwacht niets dan bijzonders als je bij Heston tijdens een van de speciaal geselecteerde dagen aanschuift. Het menu bestaat namelijk uit verschillende gerechten gebaseerd op klassiekers, zoals bijvoorbeeld plum porridge en het gerecht genaamd ‘gold, frankincense and myrrh’.

Menu

Alle gerechten zijn uiteraard gemaakt met een waanzinnig Heston-jasje. Zo bestaat de plum porridge uit een runderbouillon met sinaasappel, in de vorm van pruimenpap, en komt het gouden gerecht in de vorm van een goudstaaf.

Deze is gemaakt van een gelei van kreeftenconsommé, ingepakt in bladgoud in de vorm van een goudstaaf, en geserveerd in een bouillon op basis van wierook en mirre.

De lunch wordt op een drietal zondagen in december aangeboden (1, 8 en 15 december) en zal omgerekend €420,- kosten. Dit is exclusief drankjes en eventuele fooi. Wil je reserveren of meer informatie over het menu? Klik dan hier.

Bron: Mirror

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.