Redactie
Redactie Culinair nieuws 20 jun 2014
Leestijd: 1 minuut

Hoera: Vinnies opent tweede zaak in Amsterdam

Goed nieuws voor fans van Vinnies: er is een tweede vestiging geopend in Amsterdam! Jules Ex en Vincent de Cloet hebben hun nieuwe zaak geopend op de Nieuwezijds Kolk 33, vlakbij Amsterdam Centraal.

Wij zijn sinds de opening van Vinnies op de Haarlemmerstraat, zo’n twee jaar geleden, groot fan van de zaak. Bijna elke week komen we er wel langs voor de geweldige Bocca cappuccino, de auberginekaviaar met karnemelksaus, de oatmeal cookies of de brownies met salted caramel.

Geweldig nieuws dus, dat deze jongens een tweede zaak hebben geopend.

good. home. food.
Vinnies biedt een intieme en relaxte plek waar je, in een huiskamer-achtige sfeer, terecht kunt voor ontbijt, lunch en koffie. Ze bieden een verrassend ontbijt en lunchmenu en werken uitsluitend met hoogwaardige (lokale, fairtrade & duurzame) producten en ingrediënten. Bij Vinnies staan goede producten, on-Amsterdams goede service, zorg en aandacht voorop. Naast het runnen van de twee locaties biedt Vinnies ook dagverse lunchcatering aan. Ideaal voor meetings, fotoshoots of andere gelegenheden op locatie.

Culy0002

Jules & Vinnie, ehhh, Vincent
De jonge ondernemers Jules Ex (30) en Vincent de Cloet (30) misten in Amsterdam een plek waar je overdag terecht kunt voor echt goede koffie en een originele ontbijt- en lunchkaart vol gezonde en goede opties. Uit een gedeelde passie voor goed eten en een gelijkgestemde visie is Vinnies geboren.

Vincent werkte eerder als (chef)kok bij onder andere; French Café, Azur Bleu en George WPA, Jules deed zijn ervaring op bij onder andere RainaRai, kookte als chef bij restaurant van Harte en werkte daarnaast ook bij George WPA en French Café.

De twee locaties
Haarlemmerstraat 46 HS  & Nieuwezijds Kolk 33 HS

Culy0014Culy0013Culy0017Culy0019

Beeld: Vanity Wezer

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.