Redactie
Redactie Culinair nieuws 19 mei 2016
Leestijd: 2 minuten

TV-zender Food Network komt naar Nederland

Food Network, de grootste culinaire tv-zender van Amerika, komt naar Nederland. Vanaf 1 juli is de zender digitaal te ontvangen via Ziggo.

Een aantal (nieuwe) programma’s die we kunnen verwachten:

Barefoot Contessa. Ina Garten is een meester in het vermaken met eenvoud, plezier en stijl.
Bezoek Ina thuis in de prachtige Hamptons in New York om te zien hoe je de gerechten het beste op voorhand al kan maken.

Diners, Drive-Ins, and Dives. De bijzondere Guy Fieri is je gastheer en neemt je mee op een cross-country road trip om een aantal van Amerika’s klassieke “greasy spoon” restaurants te bezoeken – diners, drive-ins en dives.

3/4/07
Guy Fieri
Scott Brinegar/©2007 Food Network

Cutthroat Kitchen. Hoe ver kan en chef-kok gaan om een kookwedstrijd te winnen? Cutthroat Kitchen geeft vier chefs $25,000. Daarmee wordt hen de kans geboden om dat geld te spenderen aan wat hulp. Maar het mag ook gespendeerd worden aan het saboteren van de concurrentie! Er worden ingrediënten gestolen, voorwerpen vernield en wordt kostbare tijd op de klok verloren wanneer deze koks deze heerlijke strijd aan gaan.

Mystery Diners. Niets ontgaat Charles Stiles en zijn team onderzoekers, dus als wanhopige restauranteigenaars hem bellen, komen Charles en zijn team te hulp met een reeks ingenieuze technieken waarmee ieder mysterie kan worden ontrafeld.

Kids Baking Championships. Duff Goldman en Valerie Bertinelli begeleiden 8 getalenteerde jonge koks door een paar uniek ontworpen uitdagingen, waarbij ze hun prille talent kunnen ontwikkelen tijdens een kookwedstrijd met een aantrekkelijke geldprijs in het vooruitzicht voor de winnaar.

Luke Nguyen’s United Kingdom. Gastronomische reiziger Luke Nguyen vliegt naar Groot- Brittannië om de levendige smaken te ontdekken die verborgen zijn in de drukke steden en het prachtige platteland van Engeland.

Iron Chef America. Het podium is gereed voor een nieuwe groep chefs van wereldklasse, die de degens zullen kruisen in het legendarische Kitchen Stadium om één van de exclusieve Iron Chefs te kunnen worden. Een gloednieuwe serie brengt een fellere concurrentiestrijd dan ooit tevoren als de keuken in vuur en vlam staat door een paar zware culinaire gevechten.

Restaurant Takeover. Kunnen twee branche-specialisten de slechte vooruitzichten van restaurants, die op de rand van de afgrond staan, een positieve draai geven? Twee experts zullen de uitdaging aangaan om van deze armzalige eetgelegenheden nieuwe bloeiende bedrijven te maken.

Food Network is vanaf 1 juli te zien op kanaal 138 van Ziggo (als je het  TV Royaal pakket hebt).

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.