Redactie
Redactie Inspiratie 31 jul 2017

Tony’s Chocolonely heeft niet één, maar twee nieuwe smaken!

Hiep hiep hoera op deze maandag: Tony’s Chocolonely komt met twee serieuze classics. Kortom: twee nieuwe smaken waar je meteen je tanden in wil zetten.

En dat zijn…. Donkere Melk en Donkere Melk Pretzel Toffee.

We horen je denken: donkere melk?! Ja.. da’s volle, romige melkchocolade met de kraak en smaak van pure chocolade. De nieuwe donkere melkchocolade bevat 42% cacao en is minder zoet dan de bekende Tony’s melkchocolade met 32% cacao.

Tony’s Chocolonely heeft één keer eerder een reep met donkere melk gemaakt, in de eerste Limited Editions in 2011. De hoogste tijd om deze chocolade met meer cacao en meer impact nu een vaste plek in de Classics te geven.

Twee smaken

Donkere melkchocolade vormt de basis voor niet één, maar twee blijvertjes: donkere melk 42% en donkere melk 42% pretzel toffee. Pretzel toffee stond al lang op Tony’s wensenlijst, maar ’t was een lange zoektocht naar de perfect gehakte stukjes pretzel om ze goed in de reep te krijgen.

Waar te koop?

Donkere melk 42% is vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle Tony’s verkooppunten, inclusief Tony’s store en de webshop.

Donkere melk 42% pretzel toffee is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Bijenkorf, Marqt, Wereldwinkels, WAAR!, Jamin, cadeau- en delicatessenzaken, natuurlijk Tony’s store en webshop én vanaf 28 augustus ook bij Albert Heijn.

  

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Tony’s Chocolonely heeft niet één, maar twee nieuwe smaken!
Sluiten