Culy
Culy Inspiratie 10 november 2015

Toffe hotspot in Londen: Craft

Craft is een restaurant, cocktailbar en café inéén, gevestigd in Greenwich, Londen. Zoals de naam al doet vermoeden draait het hier om de beste, ambachtelijke bereiding: van het branden van koffiebonen tot het roken van de meest verse vis.

Craft bestaat uit drie verdiepingen: op de begane grond vind je het café. Hier eet je het lekkerste zuurdesembrood uit de houtoven, in combinatie met een bak koffie van de huisgebrande Craft-koffiebonen.

CRAFT1

Het restaurant ligt op de eerste verdieping en op de tweede verdieping vind je de stijlvolle cocktailbar. De focus van Craft ligt, naar eigen zeggen, op kwaliteit. Ze werken samen met de beste producenten voor onder meer het rijpen van vlees, de fermentatie van groenten en en het houden van bijen.

Ook werken ze samen met lokale boeren: de producten die ze verkopen en de ingrediënten die ze gebruiken zijn vrijwel allemaal van Britse komaf. En ook voor het interieur is gebruik gemaakt van Britse en Schotse materialen.

Het meubilair en de verlichting zijn ontworpen door het Londense ontwerpbureau Here Design. Zij maakten van Craft een ‘merk’ met een moderne en speelse uitstraling, dat te herkennen is aan felgekleurde strepen die doen denken aan de strepen van markeerstiften en verf. Heel tof!

Craft
Peninsula Square, Greenwich Peninsula, Londen

Craft Londen2Craft LondenCraft Londen3CRAFT4

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Toffe hotspot in Londen: Craft
Sluiten