Redactie
Redactie Gadgets 25 sep 2014
Leestijd: 1 minuut

Een fijn Sinterklaascadeautje: het boek The culy way of life

Heb jij het culinaire boek van Monique van Loon, mede-oprichter en hoofdredacteur van Culy.nl, al in huis? The Culy way of life is een inspirerend foodie handboek vol verhalen, kooktips, hotspots en veel (meer dan 50!) recepten. Alles overgoten met het bekende Culy sausje.

Monique: “In The Culy way of life laat ik zien dat ‘culinair genieten’ op 1001 manieren kan. Van genieten in je eentje (‘dinner for one’) tot het ‘s nachts sneaken naar de keuken. Van mijn foodie-avonturen op reis tot hoe je je huis culy-proof maakt. Ik onthul mijn lievelingsrecepten en favoriete hotspots, culinaire blogs, films, delicatessenzaakjes en kookwinkels.”

Het boek kost €19,95, is hardcover en lekker dik: maar liefst 288 pagina’s. Hij ligt in menig boekwinkel en uiteraard online: via Bertram + De Leeuw of via Bol.com heb je ‘m het allersnelst in huis.

Oja: bij Bol.com zijn de verzendkosten vanaf 20 euro gratis. Tip: bestel het boek (€19,95) en laat het inpakken voor € 0,99, dan heb je de verzendkosten gratis én krijg je het boek als een echt cadeautje op de mat!

Fotografie: Denise Kortlever en Joris Bruring

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.