Culy
Culy Gadgets 25 september 2014

Een fijn Sinterklaascadeautje: het boek The culy way of life

Heb jij het culinaire boek van Monique van Loon, mede-oprichter en hoofdredacteur van Culy.nl, al in huis? The Culy way of life is een inspirerend foodie handboek vol verhalen, kooktips, hotspots en veel (meer dan 50!) recepten. Alles overgoten met het bekende Culy sausje.

Monique: “In The Culy way of life laat ik zien dat ‘culinair genieten’ op 1001 manieren kan. Van genieten in je eentje (‘dinner for one’) tot het ‘s nachts sneaken naar de keuken. Van mijn foodie-avonturen op reis tot hoe je je huis culy-proof maakt. Ik onthul mijn lievelingsrecepten en favoriete hotspots, culinaire blogs, films, delicatessenzaakjes en kookwinkels.”

culy_sidebar_def

Het boek kost €19,95, is hardcover en lekker dik: maar liefst 288 pagina’s. Hij ligt in menig boekwinkel en uiteraard online: via Bertram + De Leeuw of via Bol.com heb je ‘m het allersnelst in huis.

Oja: bij Bol.com zijn de verzendkosten vanaf 20 euro gratis. Tip: bestel het boek (€19,95) en laat het inpakken voor € 0,99, dan heb je de verzendkosten gratis én krijg je het boek als een echt cadeautje op de mat!

Fotografie: Denise Kortlever en Joris Bruring

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Een fijn Sinterklaascadeautje: het boek The culy way of life
Sluiten