Culy
Culy Inspiratie 24 augustus 2015

Sterrenchef François Geurds opent betaalbare noodleshop in Rotterdam

François Geurds, bekend van onder andere **FG Restaurant en *FG Food Labs in Rotterdam, opent september dit jaar een noodleshop. In de winkel zoek je zelf je favoriete ingrediënten bij elkaar, waarna deze ter plekke worden bereid tot maaltijdsoep of wokgerecht. 

De nieuwe zaak gaat schuil onder de naam FG Noodle en de gerechten zullen €9,99 per stuk kosten, welke je direct kunt opeten of mee naar huis kan nemen.

In de winkel kun je kiezen uit maar liefst vijftien soorten noodles, een ruim aantal soorten tofu, verschillende Aziatische groenten als paksoi, maar ook eieren, taugé, gember, kip, garnalen, rundvlees, sauzen en pepers. En alsof dat nog niet genoeg is zullen er ook dim sum verkrijgbaar zijn, gevuld met vis en vlees, en vegetarisch.

De reden voor de shop? “Omdat ik van lekker eten houd en omdat ik wil dat een zo’n breed mogelijk publiek daarvan kan genieten,” aldus François tegen Metro.

Op 28 september 20215 wordt FG Noodle geopend bij de Rotterdamse Hofbogen, waar ook *FG Food Labs is gevestigd. De zaak zal van maandag tot en met zaterdag geopend zijn, van 11.00 tot 19.00 uur.

Francois Geurds

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Sterrenchef François Geurds opent betaalbare noodleshop in Rotterdam
Sluiten