Culy
Culy Inspiratie 28 juli 2014

Singapore’s Changi Airport heeft nu een gigantisch foodwalhalla

Met een bioscoop, vlindertuin én een zwembad en jacuzzi in Balinese stijl, is het niet vreemd dat het Changi Airport in Singapore is uitgeroepen tot het beste vliegveld ter wereld. Grote kans dat het deze titel nog wel even behoudt: sinds kort is er een foodcourt bijgekomen van maar liefst 1000 vierkante meter.

Een tussenstop op Singapore Airport was al geen straf, maar met de komst van deze foodcourt loopt het water je al in de mond, nog vóór de landing. Über-modern is de foodcourt niet, maar dat maakt het des te leuker. Geïnspireerd op de tijd rond 1960 is de foodcourt ingericht met handkarren en een decor in traditionele Peranakan-stijl.

Ook de gerechten zijn uitsluitend lokaal en worden verkocht door Singapore’s meest populaire straatverkopers. Gerechten als Cheng bak kut the (soep gemaakt van varkensribbetjes) en geroosterde eend behoren tot Singapore’s favorieten als het gaat om streetfood. En die zijn hier uiteraard verkrijgbaar.

Terminal-3-Singapore-Changi-airportStreet-Food-at-Changi-AirportSingapore-Changi-Airport-600x400
Bron: Luxuo

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Singapore’s Changi Airport heeft nu een gigantisch foodwalhalla
Sluiten