Redactie
Redactie Inspiratie 15 jun 2012
Leestijd: 1 minuut

Sergio Herman presenteert: meesterwerk Sergiology

Op maandag  18 juni aanstaande presenteert de topkok Sergio Herman zijn meesterwerk ‘Sergiology’. Dit boek annex kunstobject is in samenwerking met twee van de beste fotografen van Europa: culinair fotograaf Tony le Duc en portretkunstenaar Stephan Vanfleteren.

Het boek is geen standaard kookboek, maar een boek met de inspiratiebronnen en creaties van de chef. Zo gaat het boek “over alles wat mij gebracht heeft waar ik nu ben” aldus Sergio. Het boek bevat veel mooie beelden, interviews van kunstenaars, ontwerpers, collega’s en anderen bekenden van Sergio en zit boordevol recepten van de chef.

Bij het boek zit een audio device en koptelefoon ingesloten met audio van alle mensen die in het boek voorkomen en geïnterviewd zijn.  Terwijl je naar de foto’s in het boek kijkt hoor je deze mensen dus vertellen over hun leven en werk en wat ze voor Sergio hebben betekend. Natuurlijk hoor je ook de chef zelf, over zowel zijn werk gerelateerde zaken als zijn privézaken.

Tijdens de boekpresentatie wordt er ook een tentoonstelling in het FelixPakhuis in Antwerpen geopend met foto’s uit het boek en de bijgeleverde audio device.  Wanneer je liever thuis op je gemak het boekt wilt inzien en beluisteren moet je snel zijn. De populariteit van het boek begon namelijk al terwijl het boek zelfs nog naar de drukker moest.

Vanaf 16 juni kan je hier kijken op welke punten in Nederland en België het boek alsnog kan scoren.Schermafbeelding 2012-06-15 om 16.32.00
Schermafbeelding 2012-06-15 om 16.31.45

Foto’s:  fotograaf Tony le Duc en portretkunstenaar Stephan Vanfleteren.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.