Redactie
Redactie Inspiratie 7 okt 2013
Leestijd: 1 minuut

Sergio Herman onthult naam van zijn nieuwe zaak in Antwerpen

Sergio Herman en zijn rechterhand Nick Bril hebben vandaag de naam van hun toekomstige restaurant in Antwerpen bekend gemaakt. Het restaurant gaat The Jane heten.

Het restaurant, dat eerder onder de projectnaam La Chapelle in de media verscheen, wordt gehuisvest in de kapel van een voormalig militair hospitaal. Herman en Bril zijn samen met ontwerper  Piet Boon al ruim twee jaar bezig met de voorbereidingen. De food- en cocktailbar, die gevestigd wordt in hetzelfde pand, krijgt de naam The Upper Room Bar. Herman en Bril openen hun nieuwe restaurant en bar in januari 2014.

Ideale vrouw
Nick Bril, rechterhand van Sergio Herman in Oud Sluis en straks verantwoordelijk voor de keuken van The Jane: “Vanaf het eerste moment wisten we dat het restaurant een vrouwennaam moest krijgen. The Jane is sensueel, spannend en chic. Het is mooi en heeft een internationale uitstraling, maar heeft ook een donker randje. En het is smaakvol en sophisticated, maar ook rock-’n-roll. Net als onze ideale vrouw.”

The Upper Room Bar
De food- en cocktailbar behorend bij het restaurant krijgt de naam The Upper Room Bar. Sergio Herman liet zich voor deze naam inspireren door zijn favoriete plekken in Londen en New York. In de bar zullen naast cocktails ook kleine en snelle gerechten geserveerd worden. De gerechten worden achter de bar bereid. De bar zal net als The Jane van dinsdag tot en met zaterdag geopend zijn voor lunch en diner.

Reserveringen
Op dit moment kan er nog niet worden gereserveerd voor The Jane. Sergio Herman: “We worden dagelijks overspoeld met telefoontjes. Maar de reserveringen gaan pas open als de exacte openingsdatum vaststaat.” Later dit jaar volgt meer nieuws.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.