Redactie
Redactie Inspiratie 12 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

Schrijf je nu in: vega workshop bij De Librije

***De Librije in Zwolle kennen we allemaal, maar wist je dat ze er ook workshops organiseren? Op zondag 26 mei wordt er een vegetarische workshop voor hobbychefs georganiseerd in samenwerking met Variatie In De Keuken (VIDK). Die dag uiteraard met groenten in de hoofdrol. Benieuwd? Dat komt mooi uit, want je kunt je nu inschrijven.

VIDK is een jonge organisatie die foodies op alle vlakken inspireert gezond en duurzaam te eten. Dit betekent meer groenten, minder vlees en meer variatie! Omdat Jonnie Boer, chef van De Librije, volledig achter dit idee staat en zelf zegt de vegetarische keuken stiekem de mooiste te vinden, besloten de twee de handen in elkaar te steken en een samenwerking aan te gaan.

Librije3
Bron: Events.nl

Vorig jaar organiseerde VIDK haar eerste workshop in het prachtige restaurant,  toen alleen nog maar toegankelijk voor professionals. Gelukkig doen ze het dit jaar iets anders en organiseren ze twee workshops, waarvan één voor consumenten. Tijdens de workshop word je uitgedaagd te leren denken vanuit de bereiding van de groenten en leer je groentesappen en bouillons maken, granen poffen en bijzondere groentegerechten bereiden. De klap op de vuurpijl? Aan het einde van de avond geniet je van een zelfgemaakt 4-gangen diner.

Op zondag 26 juni vindt de eerste workshop plaats die wordt georganiseerd voor hobbykoks. Deze duurt van 18:30 tot 22:30 en vindt plaats in Librije’s Atelier in Zwolle. De kosten zijn €100,- per persoon, inschrijven kan via deze website.

Bron: Events.nl

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.