Redactie
Redactie Inspiratie 8 dec 2012
Leestijd: 1 minuut

***Restaurant Arzak in San Sebastián opent nieuw restaurant in Londen

Oktober dit jaar gingen er al geruchten de ronde dat vader en dochter Arzak, van het wereldberoemde ***restaurant Arzak in het Spaanse San Sebastián, een tweede restaurant zouden openen. Tot ons grote geluk werden deze week de geruchten bevestigd en zullen vader Juan Mari Arzak en Elena Arzak een tweede restaurant in hartje Londen openen.

Arzak, gelegen in de bakermat van de Baskische keuken San Sebastián, staat al jaren aan de top van de culinaire wereld en werd al in 1989 bekroond met maar liefst 3 Michelin-sterren. Met hun fantastische moderne benadering van de klassieke Baskische keuken brengen ze de smaakpapillen van menig foodie op hol.

Arzak3Gastronomika 2010 Master Classes

Het restaurant zal het huidige restaurant in het Halkin Hotel in Londen vervangen, welke in februari dit jaar haar Michelinster verloor. ‘Ametsa with Arzak Inspiration’, vrij vertaald als ‘Dromen met inspiratie door Arza’, zal een nieuwe versie van Arzak worden waar vader en dochter samen met een deel van het team uit San Sebastián in de keuken zullen staan.

Als alles volgens plan loopt zal het restaurant februari volgend jaar haar deuren openen en zullen we vanaf dan ook in Londen kunnen genieten van de fantastische Baskische keuken van de familie Arzak.

Arzak2

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.