Redactie
Redactie Inspiratie 13 jan 2013
Leestijd: 2 minuten

Rappers in de restaurantwereld

Steeds meer beroemdheden openen een restaurant en ook rappers houden zich steeds vaker bezig met het restaurantwezen. De website FirstWeFeast zette ze op een rijtje met als resultaat een lijst van rappers die een eigen restaurant runnen, of erin hebben geïnvesteerd.

Rick Ross: Wingstop

Op drie verschillende locaties in Amerika, waaronder Miami, heeft de rapper het zogenaamde Wingstop geopend. Vergelijkbaar met KFC kom je hier voor malse kippenvleugels met de heerlijkste smaken als citroenpeper, gerookte barbecue en cajun.

Rapperrestaurants2

Jaz-Z: 40/40 Club & The Spotted Pig

Jay-Z is een bekende in het restaurantwezen en heeft inmiddels meerdere restaurants op zijn naam zijn. De bekendste is waarschijnlijk wel de mooie 40/40 Club met maar liefst 4 vestigingen in New York City, Brooklyn, Atlantic City en Las Vegas.

Minder bekend, maar eveneens succesvol in New York City is The Spotted Pig, een gastronomische pub in Engelse stijl. Geniet hier van de allerlekkerste burger met Roquefort en heerlijke frietjes.

Rapperrestaurants4

Ludacris: Chicken & Beer

Op het Hartsfield-Jackson vliegveld van Atlanta zal zeer binnenkort de eerste vestiging van Chicken & Beer geopend worden door niemand minder dan Ludacris. Je kan wel raden wat je hier kan eten of drinken..

Rapperrestaurants3

Kanye West: Fatburger

Nadat er helaas één vestiging gesloten is, is er gelukkig ook weer één geopend die zo succesvol is dat er plannen zijn voor nog 8 filialen in en rondom Chicago. Het restaurant specialiseert zich, hoe kan het ook anders, in hamburger met de lekkerste toppings.

Rapperrestaurants7

Fat Joe: City Island Express

Na 45 kilo te zijn afgevallen, zwoer – de inmiddels een stuk minder – Fat Joe vet eten af. Tegen alle protesten van zijn collega-rappers in, opende hij toch een café met hamburgers en zeevruchten. Helaas hadden zijn collega’s gelijk en is het café inmiddels gesloten. Wel is hij bezig met het opzetten van een kookprogramma met actrice Queen Latifah.

P. Diddy: Justin’s

Helaas, het leek Diddy zo voorspoedig te verlopen, maar toch heeft hij beide locaties van zijn restaurant Justin’s moeten sluiten wegens tegenvallen resultaten.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.