Redactie
Redactie Gadgets 31 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

Prachtige strakke koelkast met ingebouwde waterkoker

Ooit gedacht dat het nuttig kon zijn als een koelkast meer functies zou hebben dan alleen koelen? Wij eerlijk gezegd niet. Na het zien van deze prachtige én slimme koelkast met ingebouwde waterdispenser (!) van het Amerikaanse merk GE zijn we echter om. Zeg maar dág tegen alle suffe koelkasten!

De high-tech koelkast uit de GE café-lijn geeft je met één druk op de knop een glas perfect heet of juist koud water. Je kunt kiezen uit een temperatuur variërend van 30 tot 80 graden óf een al ingesteld programma. Heb je bijvoorbeeld zin in een kopje thee of een grote mok bouillon? Deze magische koelkast weet precies wat de optimale warmte van het water is voor elk drankje.

Extra fijn: de waterfilter van de koelkast filtert ook meteen je drinkwater. Enig puntje van kritiek is wat ons betreft dat deze luxe gadget je waarschijnlijk erg lui maakt… En je waterkoker overbodig!

We hebben de koelkast nog niet in Nederland gespot, maar hopelijk komt hij er wel snel aan. Andere koelkasten van hetzelfde merk vind je bijvoorbeeld op deze website.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.