Redactie
Redactie Culinair nieuws 30 okt 2013
Leestijd: 1 minuut

Populaire hotspots SLA & STACH openen nieuwe locaties in Amsterdam

Beide Amsterdamse hotspots zijn al vanaf het eerste moment razend populair, en hoewel SLA nog maar een paar maanden geopend is, is STACH al langere tijd bekend onder Amsterdamse foodies. Het goede nieuws? Beide zaken openen een nieuwe locatie in de Amsterdamse binnenstad.

SLA

Nog voordat hun deuren geopend waren, was SLA al hot: een concept waar je in een paar stappen je eigen salade kunt samenstellen, met alleen maar goede (en waar mogelijk biologische) producten en fijne toppings als kiemen, verse groenten, vlees- en vissoorten. Een culinair feestje voor zowel carnivoren, visliefhebbers en vega’s dus.

De nieuwe locatie, de eerste ligt aan de Ceintuurbaan, zal komen op de Westerstraat, vlak naast Boca’s. Wanneer ze zullen openen is nog niet bekend, maar zodra het zover is laten we het jullie weten! Ben jij al een keer bij SLA geweest?

STACH food

Ook STACH is geliefd onder menig food-liefhebber en biedt dagelijks wisselende kant-en-klaarmaaltijden aan. Daarnaast hebben ze een fijn assortiment aan de dagelijkse benodigdheden als olijfolie, brood, kazen, wijnen en andere lekkernijen.

Hun eerste locatie opende twee jaar geleden op de Van Woustraat, waarna ze een kleiner filiaal openden aan de Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam. Hun derde winkel zal openen op de Haarlemmerstraat 150, een paar winkels voor Marqt. Ook hierbij geldt: zodra we weten wanneer ze openen, dan laten we het jullie weten.

stachstach2

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.